GOLDEN DELICIOUS

450 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Produktbeskrivning:

Vackert armband med polerade nuggets av peruansk gul opal, små pärlor i Sterling silver, vintage Swarovski Jonquil AB 8mm #5301 samt ett handgjort hamrat toggle-lås i Thai Karen silver (97% silver). 
Armbandet mäter ca 20 cm och har ett inre mått på ca 17 cm.

KUL ATT VETA:
Gul opal bryts bryts på olika platser på den afrikanska kontinenten och varierar från att vara opak till transparent. Stenen sägs ha förmågan att förstärka fantasin och kreativiteten och uppmana sin bärare att se helheten. Gul opal kan också hjälpa sin bärare att vända negativa tankar till positiva, lyfta stämningen och lätta hjärtat. 
Inom healing används stenen mot neurologiska sjukdomar och för att förstärka immunförsvaret. 
Namnet opal har förmodligen sitt ursprung från det fornindiska språket sanskrit och ordet ”upala” som betyder ”ädel sten”. Stenen har brutits ända sedan romartiden då opalgruvor var i drift i det område som numera består av bl.a. Tjeckien. I dag kommer de flesta opaler från Australien, Sydamerika och de västra delarna av USA. 
Opal är inspirationens sten och gynnar fantasin och kreativiteten. Den sägs även förstärka minnet och frambringa lyckliga drömmar. Inom healing används stenen för att stärka synen och mot Parkinsons sjukdom ©.  
För dig som vill vara ensam om ditt smycke winkDrift & produktion:  Wikinggruppen